Veliki uspjeh tvrtke iz Baranje koja djeluje u sektora zaštite okoliša!


„Bor-plastika d.o.o. – primjenom informacijskih i komunikacijskih tehnologija do napretka“

KK.03.2.1.03.0082

 

Tvrtka Bor Plastika d.o.o. iz Kneževih Vinograda svojim je dugogodišnjim iskustvom postigla prepoznatljivu kvalitetu na tržištu, koja pridonosi očuvanju i zaštiti okoliša, a time i povećanju životnog standarda. Suvremena tehnologija im omogućava da zadovolje sve specifične potrebe kupaca, pri čemu je zaštita okoliša na prvom mjestu.

Kontinuirano rade na poboljšanju i usavršavanju tehnologije , pa su tako na kraju 2016 godine i potpisali ugovor o bespovratnim sredstvima koja se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Ukupna vrijednost projekta je 837.565,72 HRK, od čega su bespovratna sredstva 745.349,73 HRK

Svrha potpisanog projekta je ojačati razvoj malog poduzeća, smještenog u potpomognutoj općini Kneževi Vinogradi, kroz ulaganja u informacijske i komunikacijske tehnologije.

Kako bi ostvarili ovaj generalni cilj postavili su i nekoliko manjih, specifičnih ciljeva čije će ostvarenje rezultirati željenim učinkom. Specifični ciljevi ovog projekta su: primjenom i poboljšanjem informacijskih i komunikacijskih tehnologija unaprijediti poslovne procese i povećati učinkovitost poslovanja.

Provedbom projekta izravno sudjeluju u otvaranju novih radnih mjesta, čime potiču zapošljavanje, sudjeluju u suzbijanju siromaštva te poticanju aktivne politike zapošljavanja čime ujedno pomažu razvoju lokalne i regionalne zajednice, a samim time i Hrvatske i Europske unije. Ciljne skupine njihovog projekta i poslovanja općenito su: kupci, a širenjem i kontinuiranim usavršavanjem asortimana visokokvalitetnih proizvoda doprinose zadovoljstvu kupaca i čišćem okolišu u kojem žive; zaposlenici, čije uvjete rada kontinuirano poboljšavaju ulaganjima u edukacije i usavršavanja; te društvena zajednica čijim boljitkom pridonose otvaranjem novih radnih mjesta te cjelokupna životna sredina u kojoj žive, a kojoj pridonose poštivanjem ekoloških principa.

Cilj projekta je ojačati razvoj malog poduzeća, smještenog u potpomognutoj općini Kneževi Vinogradi, kroz ulaganja u informacijske i komunikacijske tehnologije. Brz razvoj tehnologije i mijenjajuće potrebe tržišta zahtijevaju prilagodbu kako bi poduzeće unaprijedilo poslovanje i ostalo konkurentno, na zadovoljstvo prvenstveno njihovih zaposlenika kojima će na taj način osigurati bolje radne uvjete i kupaca koji će za prihvatljivu cijenu dobiti visokokvalitetne proizvode koji će pridonijeti zaštiti njihova okoliša i sačuvati ga za buduće generacije.001 opkk